90’S SHOPPING NIGHT

03/04/2018

 

90’S SHOPPING NIGHT ESPAI GIRONÈS

 

 

Amb motiu de la segona Shopping Night, que tindrà lloc el proper divendres 13 d’abril, l’Espai Gironès ampliarà el seu horari comercial fins les 23:00 h., totes les activitats programades es realitzaran des de les 18:00 fins les 23:00 h. Aquest any la Shopping Night estarà relacionada amb la dècada dels fabulosos anys noranta.

 

Les diferents activitats que es celebraran durant aquesta franja horària són:

–       Des de les 18.00 h. tothom que vingui a l’Espai Gironès serà obsequiat amb un xumet de la sort per anar acord amb l’època que presenten. Fins esgotar existències.

–       De les 18:00 h a les 22:30 h. es realitzarà el concurs « WE LOVE DE LOS 90’s ». Tothom que vengui a l’Espai Gironès amb vestuari dels 90’s haurà d’adreçar-se al Punt d’Informació de l’Espai Gironès per registrar-se i poder participar al concurs per guanyar un cap de setmana a Madrid per a 2 persones per assistir a la festa « We love de los 90’s » amb experiència premium.

–       La entrega del premi es durà a terme a les 22:45 h. El jurat que decidirà el guanyador el composarà un equip intern del centre.

–       Des de les 18.00 h. tots els assistents podran participar en un divertit concurs a través del Facebook. Durant la Shopping Night, en 7 ocasions farem Facebook Live i mostrarem un lloc del centre on es trobarà un dels regals. La primera persona que reconegui el lloc on es troba el regal, haurà d’adreçar-se al lloc en qüestió i presentar un tiquet de compra amb valor igual o superior a 30 € amb data 13 d’abril de 2018, per resultar guanyador. Els regals són: Pack cd’s Spice Girls i Backstreet Boys, Pack de la pel·lícula Expediente X i primera temporada de South Park, Pack de la sèrie Friends, Pack de la sèrie Buffy caza vampiros, un Furby, un Tamagotchi i una Megadrive Retro.

–       A partir de les 19:00 h: Master class de ball a càrrec de Sibiem. Tots aquells que s’apropin a la plaça central de l’Espai Gironès podran aprendre a ballar música de la dècada dels 90’s per acabar fent un gran Flashmob al centre.

–       De 19:30 a 22:30 h: personatges arribats directament dels 90’s ens faran passar un bona estona! Actors de la companyia La Minúscula, caracteritzats dels 90’s, recorreran el centre realitzant gags còmics i interactuant amb el públic durant tres hores.

–       De 20:00 a 23:00 h: Djs amb música dels noranta. Comptarem amb tres professionals que puntxaran música dels 90’s en les següents zones:

Ø  Restauració

Ø  Mig de la galeria.

Ø  Planta 1, davant del Llagurt.

 

– De 20:00 a 23:00 h: Fotobooth dels 90’s. Els visitants podran passar pel « fotomatón » per imprimir unes divertides fotos amb attrezzo dels 90’s per emportar-se a casa un record d’aquesta nit tan especial.