Fashion Espai, la setmana de la moda a l’Espai Gironès

Del 6 al 16 d’Octubre deixa’t abduir per 10 dies de moda a l’Espai Gironès!

Hi haurà desfilades, sortejos de més de 1000€ en compres al centre comercial, càsting i concurs de models i molts premis cada dia. No t’ho pots perdre!

 

VIU UNA PASSAREL·LA DE MODA ÚNICA

Aquest any viurem una gran desfilada amb models professionals en una passarel·la al pàrquing exterior. Degut a la situació sanitària, l’aforament de públic a les desfilades serà limitat. Es podran aconseguir entrades totalment gratuïtes a l’estand ubicat a la plaça del Foc a partir del dimecres 6 d’octubre.

Dissabtes 9 i 16 d’octubre a les 18:00h.

 

SORTEJOS DE 4 TARGETES REGAL DE 150 €

Durant tot el període de la promoció fins al 16 d’octubre a les 17:30h, es podrà participar en el sorteig de 4 vals de 150€ per gastar en compres a l’Espai Gironès.

Per participar caldrà presentar tiquets de compra de mínim 20€ de qualsevol establiment del centre comercial a l’estand ubicat a la plaça del Foc i recollir un número de participació. Es podrà participar tantes vegades com es vulgui, sempre que en cada ocasió es presenti un tiquet de compra de mínim 20€ diferent. Com més tiquets es presentin, més participacions s’aconseguiran.

L’entrega dels 4 premis tindrà lloc presencialment el dissabte 16 d’octubre a les 18:00h. al pàrquing exterior de l’Espai Gironès.

Els premis seran entregats en format targeta regal Espai Gironès que tindran validesa fins al 31 de desembre de 2021 i es podran utilitzar a qualsevol establiment de l’Espai Gironès.

 

CONCURS DE MODELS

Busquem models amb l’agència Towanda Models. El guanyador del concurs s’emportarà un contracte de representació amb Towanda Models i un book fotogràfic amb el fotògraf de moda Sergi Jasanada, entre d’altres premis. A més se sortejarà una targeta regal de 200 € en compres a l’Espai Gironès entre tots els participants als càstings.

 

Inscripcions a: fashionespai.cat (fins al 8 d’octubre)

Càstings: dimecres 6, dijous 7 i  divendres 8 d’octubre de 17:00 H a 20:00 H a la plaça del Foc

Sorteig: Dissabte 9 d’octubre s’anunciarà el guanyador de la targeta regal i se li farà l’entrega a les 18:00h. a la desfilada del pàrquing exterior.

 

SORTEJOS DIARIS DE 50€

Amb la finalitat d’augmentar els seguidors del compte d’Instagram de l’Espai Gironès, realitzarem un sorteig diari del 6 al 16 d’octubre de 2021 (exceptuant els dies 9, 10 i 16 d’octubre de 2021) de 50 € per gastar als establiments de l’Espai Gironès. Cada dia el sorteig anirà enfocat en un sector determinat dins del món de la moda (maquillatge, moda infantil, moda esportiva, etc.).

Per participar només caldrà seguir el compte d’Instagram de l’Espai Gironès i presentar-se a l’estand ubicat a la plaça del Foc per recollir el número de participació al sorteig.

Els premis dels sortejos dels dies 6, 7 i 8 s’entregaran a la desfilada del dissabte 9 d’octubre. Els premis dels sortejos dels dies 11, 12, 13, 14 i 15 s’entregaran a la desfilada del dissabte 16 d’octubre.