¡Ven a los jueves de guitarra!

06/07/2017

Aquest estiu inaugurem el juliol amb uns dijous molt musicals. Tots els dijous, a partir de les 19h, podràs gaudir de música en directe a la nostra zona de restauració i acompanyar la bona música amb un bon assortiment de sushi o una cervesa ben fresca. A què esperes per venir? No deixis que t’ho expliquin!

 

PROGRAMACIÓ:

DIJOUS 6 DE JULIOL

Josep Manzano & Marc Armengol

Un recorregut per peces clàssiques i populars dels últims dos segles, des de danses de moda al romanticisme del XIX, com el vals o la polka, fins a temes de música pop d’autors com Carlos Santana o Eric Clapton, tot passant pel jazz o la música llatina. Durant el concert, Manzano també ens deleitarà amb les peces del seu darrer disc, «Recital íntim». 

 

DIJOUS 13 DE JULIOL

Dos fills de la globalització líquida fan música des de l’ànima. De qui es tracta? L’Àsia de Polònia i en David de Girona, una vocalista i un guitarrista tecnològic versionant èxits contemporanis i estrenant les seves pròpies composicions.

 

DIJOUS 20 DE JULIOL

Concert d’alumnes i professors de l’EMG (Escola de Música del Gironés). Oferiran interpretacions que van des de la guitarra clàssica fins a l’elèctrica. Hi haurà temes instrumentals i cantats de música clàssica i popular.

 

DIJOUS 27 DE JULIOL

Josep Manzano amb guitarra elèctrica interpretant peces de música pop, rock i blues. 

 

 

Espai Gironès, patrocinador oficial del Festival de Guitarra Girona Costa Brava