Vine als dijous de Guitarra!

06/07/2017

Aquest estiu inaugurem el juliol amb uns dijous molt musicals. Tots els dijous, a partir de les 19h, podràs gaudir de música en directe a la nostra zona de restauració i acompanyar la bona música amb un bon assortiment de sushi o una cervesa ben fresca. A què esperes per venir? No deixis que t’ho expliquin!

 

PROGRAMACIÓ:

DIJOUS 6 DE JULIOL

Josep Manzano & Marc Armengol

Un recorregut per peces clàssiques i populars dels últims dos segles, des de danses de moda al romanticisme del XIX, com el vals o la polka, fins a temes de música pop d’autors com Carlos Santana o Eric Clapton, tot passant pel jazz o la música llatina. Durant el concert, Manzano també ens deleitarà amb les peces del seu darrer disc, « Recital íntim ». 

 

DIJOUS 13 DE JULIOL

Dos fills de la globalització líquida fan música des de l’ànima. De qui es tracta? L’Àsia de Polònia i en David de Girona, una vocalista i un guitarrista tecnològic versionant èxits contemporanis i estrenant les seves pròpies composicions.

 

DIJOUS 20 DE JULIOL

Concert d’alumnes i professors de l’EMG (Escola de Música del Gironés). Oferiran interpretacions que van des de la guitarra clàssica fins a l’elèctrica. Hi haurà temes instrumentals i cantats de música clàssica i popular.

 

DIJOUS 27 DE JULIOL

Josep Manzano amb guitarra elèctrica interpretant peces de música pop, rock i blues. 

 

 

Espai Gironès, patrocinador oficial del Festival de Guitarra Girona Costa Brava